MESLEKİ EĞİTM MERKEZİNDENDE ( ÇIRAKLIK EĞİTM ) ÇALIŞIYORUM ZÜMRE TUTANAĞINA ERİŞEMEDİM
N naima Üye Katılım 24 Şub 2021 Konular 1 Mesajlar 3 Tepki puanı 1 Puanları 3 5 Mar 2021 #1 MESLEKİ EĞİTM MERKEZİNDENDE ( ÇIRAKLIK EĞİTM ) ÇALIŞIYORUM ZÜMRE TUTANAĞINA ERİŞEMEDİM
Tarih Öğretmeni Yönetici Sultan Katılım 13 Şub 2021 Konular 912 Mesajlar 976 Tepki puanı 90 Puanları 28 Yaş 50 Konum Türkiye Web sitesi www.tarihbilinci.com 5 Mar 2021 #2 naima' Alıntı: MESLEKİ EĞİTM MERKEZİNDENDE ( ÇIRAKLIK EĞİTM ) ÇALIŞIYORUM ZÜMRE TUTANAĞINA ERİŞEMEDİM Genişletmek için tıkla ... 1- CapsLock düğmesini lütfen kapatınız. 2- Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız veya Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız zümreler olmuyor mu?
naima' Alıntı: MESLEKİ EĞİTM MERKEZİNDENDE ( ÇIRAKLIK EĞİTM ) ÇALIŞIYORUM ZÜMRE TUTANAĞINA ERİŞEMEDİM Genişletmek için tıkla ... 1- CapsLock düğmesini lütfen kapatınız. 2- Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız veya Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız zümreler olmuyor mu?