Tarihbilinci.com Forum Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihbilinci.com Forum Kuralları


İçerik Kuralları:

1. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olmayan içerik, bilgi yayınlayamazsınız ayrıca yasalara uygun olmayan sitelerin adresleri vermek kesinlikle yasaktır!

2. Reklam amaçlı site adresi yazmak yasaktır. İdeolojik görüş, pornografik içerikli ve ticari amaçlı siteler tanıtamazsınız. İlgili bölümde sitelerinizi tanıtırken abartıdan kaçınmalı, objektif olmalısınız.

3. Yazdığınız yazının tamamında dikkat çekecek şekilde yazı büyük boyutlu yazamazsınız.

4. Site üzerine yazılan yazıların tamamı yazan kişiye aittir sitemiz kesinlikle sorumlu tutulamaz!

5. Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri, kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanamazsınız.

6. Belirtilen ya da forumumuzda geçen her türlü adres, bağlantı ve site adresi bizim sorumluluğumuzda olmayıp, o site yönetimi sorumluluğu ve mesuliyetindedir.

7. adresinde yasal olmayan içerik, adres ve bağlantılar bulunmaz ve paylaşılamaz. Paylaşımı durumunda paylaşan kişi sorumluluğu almış sayılır ve şikâyet halinde anında silinir.

8. Bir başkasının gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen ya da telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları tarafından korunan ya da bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlananlar da dahil olmak üzere; sahibinden ya da haklarını elinde tutandan önceden izin almaksızın, başkalarının haklarını çiğneyen ya da ters düşen, hiç bir bilgi, yazılım ya da başka malzeme postalayamaz ya da iletemez.

9. Kullanıcılar yaptıkları yorumdan kendileri sorumludur. Bu yorumlar forumumuzu ve forum yönetimini bağlamaz. Kullanıcılar tarafından yapılan her türlü yorum ve yazılan yazılar ilgili kişiye aittir. Site yönetimi bu yorum ve içeriklerde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

10. Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini unutmayın! İstisnai durumları hoş görmek yönetimin insiyatifindedir.

11. Forumumuz üzerinden alınan herhangi bilgi veya dosyanın doğuracağı problemlerden kullanıcı kendi sorumludur. Forumumuz bir bilgi paylaşım platformudur ve buradan edinilen bilgi veya dosyaları kullanmak özgürlüğü tamamen kullanıcıya aittir.

12. Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

13. Sitemizde sendika haberleri, sendika propagandası ve parti propagandası yapmak , politik içerikli iletiler kesinlikle yasaktır.


Konu Açma Kuralları:

1. Konu açmadan önce arama yapmalısınız açacağınız konu daha önceden açılmış olabilir.

2. Konu açarken konun başlığına çok dikkat etmelisiniz konun başlığı konuya yazacağınız mesajın kısa açıklaması olmalıdır.

3. Başlıklarınızda açıklayıcı olmalısınız. Konu başlıklarında lütfen, nolur, acele bakar mısınız, yardım… gibi veya Türkçe olmayan dikkat çekici karakterler ve gereksiz terimler kullanılmamalıdır. Konu ile alakalı olmayan başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar göz önüne alınmaz.

4. Aynı mesajı bir defadan fazla gönderemezsiniz. Üst üste birbiriyle ilişkili birkaç mesaj gönderemezsiniz. Mesajınıza ekleme yapmak için "düzenle" butonunu kullanmalısınız.

5. Aynı konuyu, aynı veya farklı başlıklar altında birden fazla kez açamazsınız.

6. Forumlarımız anket değil, bilgi paylaşım ortamıdır. Bu tür mesajlar konuya herhangi bir katkı sağlamamakta, sadece veri tabanımızda yer kaplamaktadır.

Cevap Yazma Kuralları:

1. Açtığınız konuyu güncel kalması için sık sık gereksiz mesajlar yazmayınız.

2. Forumlarımıza içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz.

3. +1 şeklindeki,sadece smiley ve sadece alıntı ile cevap verilen mesajlar da gereksiz olarak değerlendirilecektir.

4. Teşekkür vb ifadeleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Teşekkür etmek isteyenler “Beğen” butonunu kullanmalıdır.


Gizlilik İlkeleri Kişisel Bilgileriniz:

1. Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgileriniz sadece forum yöneticileri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

2. Çerezler, (cookie) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır.

3. Forum üyeliğini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde size ait kişisel bilgiler tarafımızdan silinecektir.



İletişim Kur
alları:

1. Forum içerisinde iletişim olarak özel mesaj sistemi kullanılmalı ve msn, mail gibi iletişim adresleri verilmemelidir.


Davranış Kuralları:

1. Forum Moderatörleri ve diğer Yöneticiler ile tartışmaya girmek, görevleri gereği yaptıkları işlemlerden dolayı alaylı ve küçümseyici ifadeler kullanmak, hakaret tarzında iletiler yazmak yasaktır. Uymayanların hiçbir ikaza gerek kalmaksızın üyelikleri iptal edilerek siteye girişleri süresiz olarak engellenir.

2. Site içerisinde diğer kişilere tutum ve davranışınızdan siz sorumlu tutulursunuz. Site içerisinde herkesin birbirine saygılı ve hoşgörülü olmalıdır.

3. Site içerisinde konuşma davranışınıza önem vermelisiniz. Türkçeyi düzgün kullanınız , ciddiyeti düşürecek davranışta bulunmayınız.

4. Özel mesaj yoluyla hiçbir üyemizi rahatsız edecek mesajlar gönderemezsiniz. Gerek görüldüğünde özel mesajlarınız incelenebilir ve özel mesaj göndermeniz yasaklanabilir.

5. Forum yöneticilerinin gerekli görmesi halinde, forumun huzurunu bozan veya forumda bulunması istenmeyen kişiler,uyarı verilmeksizin forumdan uzaklaştırılabilirler.

6. Çift üyelik almak yasaktır. Tespiti halinde iki üyelik de siteden uzaklaştırılır.

7. Yöneticiler her yazılan mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

8. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.

9. Başka bir üye için ağza alınmayacak laflar ya da aşağılayıcı cümleler kullanan, ya da her türlü forumun huzurunu kaçırmak isteyen kullanıcılar hakkında derhal ihtar verilir, aynı hatayı ikinci defa yapıldığında derhal forumumuzdan uzaklaştırılırlar.

10. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek adminlerin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır. Hiçbir forum hakkında (özellikle bu forum hakkında) karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen üyelerin üyelikleri hiçbir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

11. Forumun kurallarına uymayan katılımcıların forumda yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

12. Forum kuralları her zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O zaman öyle bir kural yoktu, diye itiraz edilemez.

13. Forumda üye olan her üye, üyelik kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum ya da görmedim gibi bir beyanat kabul edilmez.

Kullanım Şartları

Uyarı: tarihbilinci.com sitesi, sitede bağlantısı verilmiş hiçbir dosyayı kendi sunucularında barındırmamaktadır.

Uyarı: tarihbilinci.com sitesinin (Bundan sonra internet sitesi olarak bahsedilecektir.) sahipleri ve/veya barındırmayı sağlayan host şirketi, içerikten ve kullanılan amaçlar için kesinlikle sorumlu değildir. Bu dosyalar ve bütün site içeriği, sadece özel maksatlar içindir. Eğer yazılımı iş için kullanmak istiyorsanız, lütfen programı yazılım yazarından veya perakendecisinden satın alın. Eğer, bu site eğitim veya eğlence amaçları dışında kullanılırsa, hareketlerinizin veya herhangi bir şeyin sonucundan sorumlu tutulamayız. Sitede bağlantılarla yayımlanmış herhangi bir yazılımı indirdiyseniz, yazılımı resmi olarak satın almanız gerekir. Aksi takdirde ülkenin yasalarını ihlal ediyor olabilirsiniz. Eğer, bu Internet sayfası veya malzemesinin içeriği ile ilgili bir probleminiz varsa, kolayca Back(Geri) butonuna tıklayabilirsiniz. Eğer resmi bir amaç için bu sitede buluyorsanız (Anti-Korsan, hükümet veya herhangi bir yazılım şirketi ile bağlantınız varsa) herhangi bir sayfayı, herhangi bir HTML dosyasını ve bu sitenin yapılması için kullanılan herhangi bir kodu göremezsiniz, hiçbir dosyayı indiremezsiniz. Internet sayfasının, içerdiği bütün bilgi, özel amaçlar içindir, ve yukarıda söylenen amaçlar dışında siteyi görebileceğiniz (inceleyebileceğiniz) anlamına gelmez. Eğer, bu koşulları kabul etmeden bu Internet sayfasına girerseniz, 1995′te Bill Clinton tarafından imzalanmış olan Internet gizlilik anlaşmasının 431.322.12 numaralı maddesini ihlal ediyorsunuz demektir. Buradan elde ettiğiniz dosyaları saklayarak, Internet Sağlayıcı Servisimizi ve/veya servislerimizi veya şirketlerini tehdit EDEMEZSİNİZ ve bu siteye üye olan, bu siteyi kullanan ve bu siteye giren herhangi birisini ya da aile bireyleri aleyhine DAVA AÇAMAZSINIZ. Bu siteye girmekle ve bu siteye girmeye devam etmekle açıkça yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılırsınız ve bütün uluslar arası İnternet kuralları ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre bu site içeriği hakkında, site, site kurucusu ve üyeleri aleyhine bir faaliyette bulunamaz, aleyhine dava açamaz, delil toplayamaz, şahitlik yapamaz, bu site aleyhine olabilecek hiçbir faaliyette bulunamazsınız. Bütün İndirdiğiniz Dosyalar, Kurulumlar ve Programlar Başlatmak Kendi Sorumluğunuz Altındadır. Hiçbir Şekilde Tarihbilinci.Com Yöneticileri Host Sahipleri Sorumlu Tutulamaz.


Yukarıda Belirlenen Maddeleri Kabul Etmiyorsanız, Lütfen Bir An Önce Bu Web Sitesini Terk Edin

Dikkatiniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Tarihbilinci.com Yönetimi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt